TimoCom ID: 134362

 

 

 

 

 

 

 

 

_

 

NACIONALNA DISTRIBUCIJA

Želite li da vaša pošiljka stigne na bilo koje odredište na području Republike Srbije u najbržem mogućem roku, i to uz optimalne troškove? Obratite nam se sa poverenjem, jer mi zaista garantujemo value for money, sa naglaskom na kvalitetu.

Naši stručni timovi disponenata, u skladu s vašim zahtevima, pomažu vam pri pronalaženju najpovoljnijih i najbržih načina prevoza preko naše distributivne mreže u koju je uključeno 130 voznih jedinica.

Za vas organizujemo sve oblike transporta - kombi i kamionski prevoz za pošiljke bez težinskih ograničenja po sistemu dostave od vrata do vrata u roku od 24 sata na bilo koje odredište u Srbiji. Za prevoz većih i specifičnih pošiljki možemo ponuditi i zakup vozila, u zavisnosti od potrebnih kapaciteta. Takođe nudimo povoljan povrat robe u Beograd i iz Beograda kao i iz svih mesta u Srbiji, a uz to dodatno stimulišemo naše verne poslovne partnere. U sistemu nacionalne distribucije za sve pošiljke garantujemo dostavu po principu danas za sutra, odnosno sledećeg radnog dana.

Sve su pošiljke osigurane u našem sistemu, dok za pošiljke većih vrednosti posredujemo u vezi s dodatnim osiguranjem. U sistemu distribucije AED osiguravamo hitnu dostavu rezervnih delova za sve vrste putničkih i teretnih vozila, kao i radnih mašina u roku od 24 sata od vrata do vrata.

 

..

 

Za dalje informacije molimo da nas kontaktirate:

Telefon: 381 22 408 916
Fax: 381 22 408 957
Email: distribution@lagermax-aed.rs


Sve su pošiljke osigurane u našem sistemu, dok za pošiljke većih vrednosti posredujemo u vezi s dodatnim osiguranjem.